« terug naar vorige pagina

Spreekuren en Afspraak maken

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kunt u tussen 8.00 en 17.00 uur bellen met de assistente. U kunt ook een e-mail sturen naar de huisarts of assistente via afspraak@huisartsenpraktijkjansen.nl. Een afspraak duurt 10 min. Denkt u meer tijd nodig te hebben, dan kunt u evt. een lange afspraak maken. De assistente kan u vragen wat uw klacht is. Zij kan zo inschatten hoeveel tijd u nodig zult hebben en hoe dringend uw klacht is. Zij kan zelf ook veel van uw vragen beantwoorden. Als u komt voor een afspraak dient u zich te melden bij de assistente. Denkt u dat uw urine nagekeken moet worden, dan kunt u deze meteen afgeven aan de assistente.

Telefoonnummer: 010-4855955 

 

Telefonisch spreekuur

Dagelijks tussen 10.30 en 11.30 uur kunt u bellen voor het telefonisch spreekuur. U kunt de arts dan om advies vragen, vragen naar de uitslag van een onderzoek, etc.
 
Telefoonnummer: 010-4855955 
 
 

Huisbezoek

Als u echt niet naar de praktijk kunt komen, kunt u een huisbezoek aanvragen. Bij voorkeur voor 10.00 uur. De assistente zal u dan vragen naar de reden van de visite. Wij stellen het op prijs als u probeert naar de praktijk te komen.
 
 

Beleid te laat komen / uitlopen spreekuur

Als u meer dan 10 minuten te laat komt op uw afspraak, zullen wij u verzoeken een nieuwe afspraak te maken. Hiermee kunnen wij (verder) uitlopen van het spreekuur voorkomen. Het kan zo zijn, dat u niet meteen geholpen wordt op de tijd dat u een afspraak heeft. Dit is gezien de aard van het huisartsenwerk helaas niet altijd te voorkomen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Mocht u de huisarts willen consulteren voor een klacht, waarvoor u een uitgebreid consult nodig denkt te hebben, geef dat dan a.u.b. aan bij de assistente, zodat zij hiervoor extra tijd kan inplannen.