« terug naar vorige pagina

Opleidingspraktijk

Huisartsenpraktijk Jansen is binnen verschillende disciplines verbonden met opleiden.

Huisarts-in-opleiding

Vanaf 1 september 2021 is huisarts-in-opleiding (AIOS) mevrouw Joyce van Veldhuizen werkzaam in de praktijk. Zij zal eigen spreekuren doen en visites rijden. Omdat zij het vak nog moet leren, kan het zijn dat een consult bij haar wat langer duurt. Wij vragen hiervoor uw begrip. Zij staat onder supervisie van huisarts Jansen. Zij bespreekt haar werkzaamheden dagelijks met huisarts Jansen op een vast tijdstip en zo nodig ook tussendoor. Mocht u niet door haar gezien willen worden, dan kunt u dat uiteraard bij de assistente aangeven. Wij hopen echter dat zij ook uw vertrouwen gaat genieten.

Doktersassistente in opleiding

Sinds een jaar is onze praktijk betrokken bij het opleiden van studenten in opleiding tot doktersassistente. Deze studenten zullen stages volgen bij de praktijkondersteuner en doktersassistentes om hun kennis in praktijk te kunnen brengen. Tevens zullen zij naar gelang hun ervaring helpen met het uitvoeren van medisch technische handelingen in het assistenten spreekuur.

Studententeam geneeskundestudenten Erasmus MC

Sinds jaren is er een roulerende groep geneeskunde studenten werkzaam in de praktijk van verschillende leerjaren. Zij ondersteunen de doktersassistentes in hun dagelijkse bezigheden.