Over ons

Huisartsenpraktijk Jansen is gevestigd aan de Rosestraat 123 in het RTM gebouw (naast de apotheek). Bij velen in de wijk is dit voormalige stationsgebouw van de RTM nog bekend als vertrekpunt van de stoomtram richting Hellevoetsluis. Later is het gebouw ook nog in gebruik geweest als huisartsenpraktijk op de 1e verdieping, met het dienstencentrum beneden.

Naast onze huisartsenpraktijk wordt van het gebouw ook gebruik gemaakt door Fysiotherapie Rotterdam, logopedie, ergotherapie en een advocatenbureau. In de kelder van het Tramhuis is een atelier ingericht door een kunstenares; haar werk wordt in onze praktijkruimte tentoongesteld.

De praktijk is sinds 1 april 2010 geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dit betekent dat de praktijk voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen en zich verplicht tot het continu werken aan verbeteringen.

De praktijk is sinds 1 januari 2012 een PlusPraktijk volgens de criteria van Achmea. De praktijk heeft hiertoe o.a. het traject “Door Clienten Bekeken” van ARGO Rijksuniversiteit Groningen met succes doorlopen.